Rólunk

Andreas MoritzAndreas Moritz könyve: "A csodálatos máj- és epehólyagtisztítás" rendkívüli jelentőségű minden egészségtudatos ember számára. Nemcsak maga a májtisztító eljárás egyszerűsége és könnyű kivitelezhetősége teszi azzá, de a könyv olvasása során feltárul számunkra testünk csodálatos belső működése, bölcsessége és – az általunk gyakran betegségként, fájdalomként érzékelt – rég elfeledett nyelvezete. Megérthetjük és újratanulhatjuk szerveink összefüggéseit, szükségleteit és ezáltal sokat tehetünk egészségünk visszaszerzéséért és fenntartásáért.

"A csodálatos máj- és epehólyagtisztítás" az egész világon ismert májtisztítási módszer. Első hazai megjelenése óta immár évek teltek el, népszerűsége azonban azóta is töretlen. Nagy öröm számunkra, hogy sokaknak segíthettünk vele.


Andreas Moritz egyéb könyvei szintén kritikus betegségeket érintenek, melyek olvasása nemcsak reményt, de gyakran választ és megoldást is kínálnak adott problémákra.

Hiszünk benne, hogy egészségünk - odafigyeléssel, megfelelő tudással és tetrekészséggel - akár még öregkorunkban is fenntartható, mérgekkel és vegyszerekkel teli világunk ellenére is. Természetes létállapotunk kell maradjon a jó testi közérzet, a frissesség, rugalmasság, életvidámság és örömteliség.

Ehhez kívánunk Mindenkinek sok sikert és tartalmas, boldog Életet!

Sanawing Kft.